Zondag 5 mei 2019: Dwars door de Groentestreek

5 november 2018 Onze tochten

  • De Groentestreek verrast je aangenaam met haar mooie natuur en de resterende bossen van het vroegere Waverwoud. Bij het zoeken naar de mooiste onverharde land- en veldwegen, werd de grootste aandacht besteed aan het landschappelijke karakter van de wandelingen waarbij rolstoelgebruikers en kinderwagens zeker niet vergeten werden.Ook op de kortste afstanden zijn rustposten voorzien en parkeren kan op de parking van BelOrta, de grootste groenteveiling van Europa.Sommige rustposten worden uitgebaat door Landelijke Gildes die hun bedrijf open stellen voor de wandelaars.
    • Er is keuze uit afstanden van 6 km – 11 km – 16 km – 20 km en 30 km

    De 4-6 en 8 km zijn toegankelijk voor andersvaliden en de 11 km is ook toegankelijk voor buggy’s