Zondag 21 juli 2019: Brabantse Kempentocht

5 november 2018 Onze tochten

Startlocatie: Zaal Berk & Brem – Sint-Michielsstraat,    3140 Keerbergen.

Keerbergen dat de overgang vormt van de Brabantse Kempen naar de Zuiderkempen en tot het Dijleland wordt gerekend, staat bekend om zijn residentiële villawijken te midden van de dennenbossen maar heeft nog heel veel andere troeven.  In het gevarieerde landschap van het natuurgebied Broekelei met  rijke flora en fauna, kan je al wandelend genieten van vijvers, broekbossen en weilanden afgezoomd met grachten en knotwilgen. Je kan er  de prachtige natuur en absolute rust in de vallei van de Dijle, de Raambeekvallei en de andere natuurgebieden Kruisheide en Pommelsven beleven.

Kiezen kan je uit afstanden van 6 km – 12 km – 15 km – 20 km  –  25 km